Vores behandler team

Cæcilie Buhmann

Cæcilie Böck Buhmann

Speciallæge

Cæcilie Böck Buhmann er speciallæge i psykiatri og en af Danmarks førende eksperter i behandling af PTSD. Cæcilie har omfattende erfaring med behandling af følgerne af psykiske traumer.

Cæcilie har bidraget aktivt til forskning om psykiske traumer i mere end 10 år og underviser andre fagprofessionelle i emnet, bl.a. psykiatere, psykologer og psykoterapeuter.

Cæcilie er uddannet i kognitiv adfærdsterapeutisk psykoterapi samt integral psykoterapi og er medlem af Psykoterapeutforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab.

Cæcilie er desuden virksomhedsansvarlig læge.

Lotte Dragsted

Lotte Dragsted

Psykolog

Lotte Gad Dragsted er autoriseret psykolog og uddannet på Københavns Universitet. Lotte har mangeårig erfaring bla. fra Psykiatrien med behandling af traumespecifikke lidelser og
personlighedsforstyrrelser.

Lotte har ikke mindst arbejdet med komplekse tilstande, hvor en traumebevidst tilgang er nødvendig for at kunne skabe forandring og hvor træning i  følelsesregulering indgår som en del af behandlingen. Lotte har især erfaring med unge og voksne.
Lotte er uddannet i kognitiv adfærdsterapi og Dialektisk Adfærdsterapi (DAT). Hun har desuden uddannelser i PE (Prolonged Exposure) og EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Lotte arbejder traumefokuseret med EMDR samt kropslige og mentale teknikker til at håndtere flash backs, dissociation og andre traumespecifikke symptomer. Er medlem af Dansk Psykolog Forening og EMDR Danmark.

Helle Knudsen

Helle Knudsen

Psykoterapeut

Helle Knudsen er psykiatrisk sygeplejerske og psykoterapeut og har en bachelorgrad i pædagogisk psykologi. Helle har en lang årrække arbejdet med psykoterapeutisk behandling af patienter i den ambulante psykiatri. Hun er uddannet i individuel og gruppedynamisk psykoterapi samt kognitiv adfærdsterapi og parterapi. Hun er tillige uddannet i traumeterapien Somatic Experiencing (SE). 

Helle har især specialviden om behandling af PTSD, traumereaktioner og spiseforstyrrelser, men har også arbejdet med bl.a. psykoterapeutisk behandling af depression og personlighedsforstyrrelse samt supervision af fagprofessionelle. Medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF). 

Birgitte Vest

Birgitte Vest

Psykolog

Birgitte Vest er autoriseret cand.psych med uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Københavns Universitet. Birgitte har mangeårig erfaring med behandling af traumer fra både privat og psykiatrisk regi. Hun har bl.a. arbejdet med kompliceret sorg efter dødsfald af nærtstående samt traumer, der har resulteret i PTSD (fx voldtægt, vold og ulykker). 

Birgitte er uddannet i kognitiv adfærdsterapi samt certificeret Prolonged Exposure terapeut. Birgitte arbejder yderligere med Imagery Rehearsal Therapy til behandling af mareridt. 

 Birgitte er medlem af Dansk Psykolog forening. Hun har erfaring med at arbejde med både børn, unge og voksne, og kan tilbyde terapisessioner på engelsk. 

Sofie Kempf

Kropsterapeut

Siden 2006 har Sofie arbejdet med brug af kropsterapeutiske metoder og hjulpet mennesker gennem kriser og traumer.
Ud fra en helhedsforståelse har hun udvikling metoder, der med kroppen i centrum forenet hoved, krop og historik i det terapeutiske arbejde. Som klient vil du blive trænet i bevidst brug af krop og åndedræt til at skabe balance i dit  nervesystem og ro i dine tanker. Det foregår både siddende på en stol, behandlinger på briks med afspænding og åndedræts øvelser, stående og gående.

Sofie er uddannet ygeplejerske, Cand. Mag i Psykologi og Voksen pædagogik, Coach og kropsterapeut. Som sygeplejerske arbejdede Sofie som distriktspsykiatrisk sygeplejerske.

Michael Loua

Michael Sander Loua

psykomotorisk terapeut

Michael Sander Loua er uddannet psykomotorisk terapeut med efteruddannelser i klinisk sexologi ved Dansk Forening for Klinisk Sexologi og i psykomotorisk stress- og traumebehandling ved Jacob Kongshaug.

Michael har desuden en mastergrad i professionel kommunikation fra Roskilde Universitetscenter.
Michael har mange års erfaring fra egen praksis med psykomotorisk kropsbehandling af bla smertetilstande og reaktioner på traumatisering.

Desuden rådgiver Michael og har parterapi til sygdomsramte og deres pårørende ifm seksuelle problemer, der kan være udløste af fysisk eller psykisk lidelse, herunder traumatisering.

Kasper Winther Jørgensen

Special psykolog

Kasper Winther Jørgensen er autoriseret psykolog og specialpsykolog i voksen psykiatri.


Kasper har flerårig erfaring med udredning og behandling af komplekselidelser hos unge og voksne i både privat og psykiatrisk regi. Traumer og posttraumatisk belastningssyndrom er en central del af Kaspers arbejdes- og interesseområde, hvorfor han  kontinuerligt uddanner sig indenfor psykotraumatologi og er bl.a. certificeret i Prolonged Exposure.

Lalou Holdt

Lalou Holdt

psykolog

Lalou er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en baggrund i Kultur- og Sprogmødestudier fra RUC. Lalou har en bred erfaring inden for krise- og traumeområdet fra både privat og psykiatrisk regi.

 

Lalou har i flere år arbejdet internationalt med psykosociale kriseindsatser i Afrika, Mellemøsten og Asien. Siden har hun beskæftiget sig med behandling af komplekse traumer og PTSD i flere kliniske ansættelser. Lalou har særligt erfaring med behandling af traumer fra seksuelle overgreb og vold samt udviklings- og tilknytningstraumer.

Lalou har efteruddannelser i neuroaffektiv terapi (NARM) og kognitiv adfærdsterapi. Hun er desuden uddannet i metoderne Prolonged Exposure (PE) og Narrative Exposure Therapy (NET).”