Vores behandler team

Cæcilie Böck Buhmann virksomhedsansvarlig overlæge

Cæcilie Böck Buhmann

Speciallæge

Cæcilie Böck Buhmann er speciallæge i psykiatri og en af Danmarks førende eksperter i behandling af PTSD. Cæcilie har omfattende erfaring med behandling af følgerne af psykiske traumer.

Cæcilie har bidraget aktivt til forskning om psykiske traumer i mere end 10 år og underviser andre fagprofessionelle i emnet, bl.a. psykiatere, psykologer og psykoterapeuter.

Cæcilie er uddannet i kognitiv adfærdsterapeutisk psykoterapi samt integral psykoterapi og er medlem af Psykoterapeutforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab.

Cæcilie er desuden virksomhedsansvarlig læge.

Birgitte Vest er psykolog hos Traumeklinikken

Birgitte Vest

Psykolog

Birgitte Vest er autoriseret cand.psych med uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Københavns Universitet. Birgitte har mangeårig erfaring med behandling af traumer fra både privat og psykiatrisk regi. Hun har bl.a. arbejdet med kompliceret sorg efter dødsfald af nærtstående samt traumer, der har resulteret i PTSD (fx voldtægt, vold og ulykker). 

Birgitte er uddannet i kognitiv adfærdsterapi samt certificeret Prolonged Exposure terapeut. Birgitte arbejder yderligere med Imagery Rehearsal Therapy til behandling af mareridt. 

 Birgitte er medlem af Dansk Psykolog forening. Hun har erfaring med at arbejde med både børn, unge og voksne, og kan tilbyde terapisessioner på engelsk. 

Nicolai Lønvig Siersted er psykolog hos Traumeklinikken Aps

Nicolai Lønvig Siersted

psykolog

Nicolai Lønvig Siersted er cand.psych. og har stor erfaring med behandling af traumereaktioner fra bl.a. regionspsykiatrien. Arbejder især med metoderne Prolonged Exposure og mentaliseringsbaseret terapi. Nikolai gennemfører behandling over video, så uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få glæde af Nicolai´s ekspertise.

Kristina Baré

psykolog

Kristina Baré er cand.psych. og har mangeårig erfaring med behandling af kompleks PTSD, personlighedsforstyrrelser, bipolare lidelser og psykoser.

Kristina har især erfaring med behandling af seksuelle overgreb, vold og omsorgssvigt i barndommen.

Kristina har ud over sin danske psykologuddannelse, en to-årig kandidatgrad i par-og familieterapi fra Canada. Hun er uddannet i Dialektisk Adfærdsterapi og Somatic Experiencing. Hun er medlem af Dansk Psykologforening, samt American Association of Marriage and Family Therapy. Tilbyder terapi på engelsk.