Vores behandler team

Cæcilie Böck Buhmann virksomhedsansvarlig overlæge

Cæcilie Böck Buhmann

Speciallæge

Cæcilie Böck Buhmann er speciallæge i psykiatri og en af Danmarks førende eksperter i behandling af PTSD. Cæcilie har omfattende erfaring med behandling af følgerne af psykiske traumer.

Cæcilie har bidraget aktivt til forskning om psykiske traumer i mere end 10 år og underviser andre fagprofessionelle i emnet, bl.a. psykiatere, psykologer og psykoterapeuter.

Cæcilie er uddannet i kognitiv adfærdsterapeutisk psykoterapi samt integral psykoterapi og er medlem af Psykoterapeutforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab.

Cæcilie er desuden virksomhedsansvarlig læge.

Birgitte Vest er psykolog hos Traumeklinikken

Birgitte Vest

Psykolog

Birgitte Vest er autoriseret cand.psych med uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Københavns Universitet. Birgitte har mangeårig erfaring med behandling af traumer fra både privat og psykiatrisk regi. Hun har bl.a. arbejdet med kompliceret sorg efter dødsfald af nærtstående samt traumer, der har resulteret i PTSD (fx voldtægt, vold og ulykker). 

Birgitte er uddannet i kognitiv adfærdsterapi samt certificeret Prolonged Exposure terapeut. Birgitte arbejder yderligere med Imagery Rehearsal Therapy til behandling af mareridt. 

 Birgitte er medlem af Dansk Psykolog forening. Hun har erfaring med at arbejde med både børn, unge og voksne, og kan tilbyde terapisessioner på engelsk. 

Helle Knudsen

Helle Knudsen

Psykoterapeut

Helle Knudsen er psykiatrisk sygeplejerske og psykoterapeut og har en bachelorgrad i pædagogisk psykologi. Helle har en lang årrække arbejdet med psykoterapeutisk behandling af patienter i den ambulante psykiatri. Hun er uddannet i individuel og gruppedynamisk psykoterapi samt kognitiv adfærdsterapi og parterapi. Hun er tillige under uddannelse i traumeterapien Somatic Experiencing (SE). 

Helle har især specialviden om behandling af PTSD, traumereaktioner og spiseforstyrrelser, men har også arbejdet med bl.a. psykoterapeutisk behandling af depression og personlighedsforstyrrelse samt supervision af fagprofessionelle. Medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF). 

anna-katherine-psykolog

Anna-Kathrine Højland

psykolog

Anna-Katherine Højland er autoriseret klinisk psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi/klinisk psykologi. Hun er jordemoder og har mangeårige kliniske erfaringer med at støtte, udrede/behandle nye børn, forældre og familier fra normal som højrisikopopulationer. Hun er højt specialiseret i arbejdet med tidlig indsats i familiedannelse (fertilitet, graviditet, og fødsel), udredning af spæd- og småbørn og relations- og samspilsbehandling af forældre-barnrelationer (incl. pleje-  og adoptivfamilier). Hun arbejder med traumebehandling, krise og sorg i forbindelse med perinatalperioden samt med familier der er ramt af alvorlig sygdom, misdannelser, handicaps og psykiske lidelser. Anna-Katherine arbejder på et tilknytnings – og mentaliseringsbaseret grundlag og er også uddannet i kognitiv terapi. Hun har tidligere været ansat 10 år på fødeafdelingen på Hvidovre Hospital, i børnepsykiatrisk regi og er nu privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem Dansk Psykolog Forening og Jordemoderforeningen og har mangeårigt været i forskellige bestyrelser (Nordisk Forening for Spædbørns Udvikling & Marce Society for Perinatal Mental Health)

Sofie Kamp

Sofie Kempf

Kropsterapeut

Siden 2006 har Sofie arbejdet med brug af kropsterapeutiske metoder og hjulpet mennesker gennem kriser og traumer.
Ud fra en helhedsforståelse har hun udvikling metoder, der med kroppen i centrum forenet hoved, krop og historik i det terapeutiske arbejde. Som klient vil du blive trænet i bevidst brug af krop og åndedræt til at skabe balance i dit  nervesystem og ro i dine tanker. Det foregår både siddende på en stol, behandlinger på briks med afspænding og åndedræts øvelser, stående og gående.

Sofie er uddannet ygeplejerske, Cand. Mag i Psykologi og Voksen pædagogik, Coach og kropsterapeut. Som sygeplejerske arbejdede Sofie som distriktspsykiatrisk sygeplejerske.

Christine Nordentoft

Christine Nordentoft

Psykolog

Christine Nordentoft er autoriseret cand. psych. fra Københavns Universitet og har omfattende efteruddannelse indenfor både psykodynamisk terapi og kognitiv terapi. 


Christine har gennem flere kliniske ansættelser ved hospitals-afdelinger opbygget en bred erfaring med psykologiske/psykiatriske problemstillinger. 

Christine har særlig ekspertise i forhold til akutte og længerevarende stresstilstande, som kan komme til udtryk ved kropslige symptomer. Hun tilbyder samtaleforløb med både unge og voksne. Christine er medlem af Dansk Psykologforening. 

Ea Ancher

Ea Ancher

psykolog

Ea Ancher er autoriseret cand. psych. fra Københavns Universitet og certificeret NARM terapeut samt uddannet Biologisk Relationel Traumeterapeut fra Skolen For Psykosomatik.

Ea har mange års erfaring med behandling af traumer, bl.a. vold i nære relationer, senfølger efter overgreb i barndommen, voldtægt og andre seksuelle overgreb i ungdommen og voksenalderen samt opvækst i dysfunktionel familie/udviklingstraumer. Derudover har hun arbejdet med choktraumer efter voldsomme hændelser som fx ulykker og overfald, sorg, alvorlig og kronisk sygdom samt krisetilstande.

Ea er medlem af Dansk Psykologforening og tilbyder individuel terapi til unge og voksne, parterapi, familiesamtaler og online terapi

Ewa Hordynska

Ewa Hordynska

Speciallæge

Ewa Hordynska er speciallæge i psykiatri og har mangeårig erfaring med behandling af ældre patienter med psykiske lidelser fra både Ældrepsykiatrisk Afdeling og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium.

Hun arbejder primært med komplicerede psykiatriske lidelse hvor behandling med medicin er nødvendig.

I klinikken kan hun tilbyde behandling af ældre patienter med ikke-psykotiske lidelser samt psykoedukation (undervisning af patienter og deres pårørende), desuden støttende samtaleterapi ved kompliceret sorg eller eksistentielle kriser.

Ewa er medlem Dansk Psykiatrisk Selskab.