Traumeklinikkens priser og tilskudsmuligheder

Traumeklinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, derfor kan du ikke henvises af din læge.

Nyhed! For at imødekomme dem som har fået en henvisning, tilbyder vi en rabat på 25% af prisen på første konsultation med psykiater / udredning (1) Dette kan ikke kombineres med tilskuddet fra gruppe 2 eller tilbuddet om første psykolog time gratis. 

Se prislisten længere nede på denne side. Alle priser er DKK KR. Der er ikke moms på speciallægeydelser. Der skal betales senest 24 timer inden din konsultation, hvis du skal sikre, at tiden ikke afsættes til anden side. Når tiden er bestilt, modtager du en bekræftelse med betalingsdetaljer og evt videolinks.

Traumeklinikken anbefaler, at man starter med en udredningssamtale hos vores psykiater først. Læs her hvorfor vi anbefale dette.

Der er egenbetaling hos Traumeklinikken, men med følgende tilskudsmuligheder:

Du kan vælge mellem to sikringsgrupper – gruppe 1 og gruppe 2. Du kan se på dit sundhedskort, hvilken sikringsgruppe du er i.
Langt de fleste borgere er i sikringsgruppe 1.

Hvis du er i gruppe 1, skal du have en henvisning fra din læge, når du skal have behandling hos speciallæge, fysioterapeut, fodterapeut og psykolog. Regionen betaler alle udgifter til behandling hos læge eller speciallæge. Du skal dog være opmærksom på, at lægen/speciallægen skal have en aftale med regionen og det har Traumeklinikken ikke. 

Er du medlem af offentlig sygesikringsgruppe 2, eller skifter til denne før behandlingen starter, kan du få et væsentligt tilskud til terapi og behandling. Se tilskudet her. Takster varierer efter ydelse og vi har kun oplyst de hyppigst forekommende. Traumeklinikken tager ikke ansvar for oplyste gruppe 2 takster. 

Rigtig mange spørger om vi tager henvisning fra egen læge. Det gør vi ikke, men for alligevel at imødekomme dem, som har fået en henvisning, tilbyder vi pt en rabat på 25% af prisen på konsultation med psykiater / udredning (1) Dette kan ikke kombineres med tilskuddet fra gruppe 2 eller tilbuddet om første psykolog time gratis. 

Sygesikringen Danmark giver et lille tilskud til psykiatrisk konsultation for nogle forsikringsgrupper. se mere her. Er du IKKE medlem koster det pt 1046,- pr kvartal, se mere her. Envidere gives der et tilskud på 300,- til psykologbehandling uanset forsikringsgruppe.

Hvis du er i kommunalt ressourceforløb eller lignende, vil din kommune i nogle tilfælde være villig til at give tilskud til behandling.

Dit forsikringsselskab og pensionskasse kan oplyse dig om dine muligheder for at få dækket psykologhjælp.

Har du en sundhedsforsikring er det værd at undersøge om forsikringsselskabet betaler.

Behandlings forløb

DKK

DKK


Offentlige Sygesikrings
gruppe 2

Sygeforsikring Danmarks

1) Konsultation med

udredningssigte hos psykiater.
Udredning er op til 1 1/2 time.

3900,- 

1494,89 (pr. gang)

2) Psykolog konsultation, terapi, ca 45 min.

1295,-

300,- (*)

Ekstra ydelser:


pr 15 min

pr 45 min

Lægekonsultation, medicin

800,-

2300,-

947,47 / 486,50

Krisesamtale

1800,

Lægekonsultation, terapi / psykoedukation

2300,-

Gruppeterapi - minimum 6 personer

650,-

Afhænger af
antal i gruppen

Psykoedukationsgruppe
Minimum 6 personer


550,-

Afhænger af
antal i gruppen

Mailkonsultation
kræver recept eller journalnotat

300,-

Pårørendegruppe
Minimum 6 personer

550,-

73,-

Faglig rådgivning på tlf.

600,-

Konsulentarbejde fx second opnion, journalgennemgang etc

2500,-

Speciallægeerklæring


Efter regning
Recept uden for konsultation

250,-


(*)Behandling ydet af autoriseret psykolog for psykiske lidelser, der er omfattet af henvisningsårsagerne 1-11 i Bekendtgørelse om tilskud til psykologbehandling i praksissektoren for særligt udsatte persongrupper § 1 - dog ser vi bort fra alderskravene.