Skriv alm. mail til Traumeklinikken her:

  Mail: info@traumeklinikken.dk

  Tlf: +45 52119412

  Adresse: Kbh. Terapeuterne, Blegdamsvej 112A, 2100 Kbh Ø

  Her kan du få oplysninger omkring alt det praktiske. Om booking, betaling, sikkerheden og hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring Traumeklinikken.

  Telefontid er dagligt mellem 10.00-18.00, og vi svarer normalt på mail samme dag, som de bliver modtaget.

  Mandag kan du kontakte den behandlingsansvarlige læge i tidsrummet 13.00-16.00. Eller efter aftale.

  Læs mere om vores team nederst på denne side. 

  Vores team

  Cæcilie Böck Buhmann virksomhedsansvarlig overlæge

  Cæcilie Böck Buhmann

  Virksomhedsansvarlig

  Cæcilie Böck Buhmann er speciallæge i psykiatri og en af Danmarks førende eksperter i behandling af PTSD. Cæcilie har omfattende erfaring med behandling af følgerne af psykiske traumer.

  Cæcilie har bidraget aktivt til forskning om psykiske traumer i mere end 10 år og underviser andre fagprofessionelle i emnet, bl.a. psykiatere, psykologer og psykoterapeuter.

  Cæcilie er uddannet i kognitiv adfærdsterapeutisk psykoterapi samt integral psykoterapi og er medlem af Psykoterapeutforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab. Cæcilie er desuden virksomhedsansvarlig læge.

  Birgitte Vest er psykolog hos Traumeklinikken

  Birgitte Vest

  Psykolog

  Birgitte Vest er autoriseret cand.psych med uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Københavns Universitet. Birgitte har mangeårig erfaring med behandling af traumer fra både privat og psykiatrisk regi. Hun har bl.a. arbejdet med kompliceret sorg efter dødsfald af nærtstående samt traumer, der har resulteret i PTSD (fx voldtægt, vold og ulykker). 

  Birgitte er uddannet i kognitiv adfærdsterapi samt certificeret Prolonged Exposure terapeut. Birgitte arbejder yderligere med Imagery Rehearsal Therapy til behandling af mareridt. 

   Birgitte er medlem af Dansk Psykolog forening. Hun har erfaring med at arbejde med både børn, unge og voksne, og kan tilbyde terapisessioner på engelsk. 

  Nicolai Lønvig Siersted er psykolog hos Traumeklinikken Aps

  Nicolai Lønvig Siersted

  psykolog

  Nicolai Lønvig Siersted er cand.psych. og har stor erfaring med behandling af traumereaktioner fra bl.a. regionspsykiatrien. Arbejder især med metoderne Prolonged Exposure og mentaliseringsbaseret terapi. Nikolai gennemfører behandling over video, så uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få glæde af Nicolai´s ekspertise.

  Claus Østergaard CEO hos Traumeklinikken Aps

  Claus Østergaard

  Adm. Direktør og medejer

  Annoncering, hjemmeside, lokaler, ansættelser, data ansvarlig etc.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

  * indicates required