Jobmuligheder

                                                          København Oktober 2020

 

Psykologer med erfaring / efteruddannelse inden for psykotraumatologi og traumefokuseret behandling søges.

 

Traumeklinikken er en psykiatrisk privatklinik, der tilbyder specialiseret traumebehandling med anerkendte og evidensbaserede metoder. Vi har stor tilgang af kunder og ønsker derfor at tilknytte dygtige psykologer.

 

Du vil komme til at arbejde med en af landets førende eksperter på området i et tværfagligt team med såvel psykiatriske som psykologiske og kropsterapeutiske kompetencer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i traumebehandling og diagnostik. Patienterne lider primært af PTSD og andre traumerelaterede sygdomme, men der ses en høj grad af komorbiditet med bl.a. personlighedsforstyrrelser, dissociative lidelser, kroniske smertetilstande og affektive lidelser. Du vil således få mulighed for at arbejde med varierede problemstillinger og særlige målgrupper som patienter med traumer efter arbejdsulykker, seksuelle overgreb, barndomsovergreb, fødselstraumer m.m.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

       Traumefokuseret psykoterapi.

       Evt. psykologiske vurderinger.

       Tilrettelæggelse af behandlingsforløb i samarbejde med specialist i psykiatri.

 

Vi tilbyder konsultationer ved fremmøde i vores klinik i København (Østerbro) med mulighed for arbejde i dagtid, eftermiddag / aften og i weekender, samt over video fra praksis eller bopæl, så dit arbejde kan tilrettelægges fleksibelt.

 

Vi leder optimalt efter at besætte en fuldtidsstilling, men også kandidater til et bijob 1-2 faste dage om ugen. Konkurrencedygtig løn efter aftale. Mulighed for opstart med det samme.

Kendskab til følgende metoder er en fordel: CPT, TF-KAT, PE og STAIR. Ligeledes er kendskab til psykiatrien er ønskeligt.

Kontakt os på tlf. 52119412 eller e-mail: info@traumeklinikken.dk

 

Ansøgningsproces:

Sendes til Info@traumeklinikken.dk. Du bedes sende CV og relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansøgningsfrist: fredag d. 24. oktober 2020. Tiltrædelse: 1. december 2020 eller snarest muligt derefter.