Jobmuligheder

Psykologer med erfaring / efteruddannelse inden for psykotraumatologi og traumefokuseret behandling søges

Traumeklinikken er en psykiatrisk privatklinik, der tilbyder specialiseret traumebehandling med anerkendte og evidensbaserede metoder. Vi har stor tilgang af kunder og ønsker derfor at tilknytte dygtige psykologer.

Du vil komme til at arbejde med en af landets førende eksperter på området i et tværfagligt team med såvel psykiatriske som psykologiske og kropsterapeutiske kompetencer. Der vil være mulighed for efteruddannelse i traumebehandling og diagnostik. Patienterne lider primært af PTSD og andre traumerelaterede sygdomme, men der ses en høj grad af komorbiditet med bl.a. personlighedsforstyrrelser, dissociative lidelser, kroniske smertetilstande og affektive lidelser. Du vil således få mulighed for at arbejde med varierede problemstillinger og særlige målgrupper som patienter med traumer efter arbejdsulykker, seksuelle overgreb, barndomsovergreb, fødselstraumer m.m.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Traumefokuseret psykoterapi

  • Tilrettelæggelse af behandlingsforløb i samarbejde med specialist i psykiatri

  • Evt. udredningsopgaver og psykologiske vurderinger, alt efter kompetencer

  • Undervisnings-, supervisions- og andre formidlingsopgaver, alt efter kompetencer

Klinikken tilbyder konsultationer ved fremmøde i vores klinik i København (Nørrebro) og på sigt i Region Sjælland samt videokonsultationer. 

Vi har både fuldtids- og deltidsstillinger. Konkurrencedygtig løn efter aftale. 

Kendskab til følgende metoder er en fordel: CPT, TF-KAT, PE og STAIR. Ligeledes er kendskab til psykiatrien og arbejdet med patienter med komorbide sygdomme ønskeligt.

Kontakt os på tlf. 52119412 eller e-mail: info@traumeklinikken.dk

Ansøgningsproces:

Din ansøgning sendes til info@traumeklinikken.dk. Du bedes sende CV og relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansøgningsfrist: fredag den 24. maj. Vi afholder samtaler 4. juni. Tiltrædelse: 1. september 2021 eller tidligere.