Den første Kontakt - Evt Samtale - Tidsbestilling - Udredning - Behandlingsforløb

  1. Virker det til at Traumeklinikken er de rette til at hjælpe dig? Så kontakt os i dag, på mail eller tlf 52119412.

2) Vi tilbyder en 10 min gratis og uforpligtende samtale med special-lægen, for at afklare hvordan vi hjælper dig.

3) Bestil en tid i vores booking system til den første udredning. Det er nemt og sikkert. Vi har ingen ventetid lige nu.

4) I de fleste tilfælde anbefales en indledende samtale / udredning med vores psykolog eller psykiater. Her ligger vi sammen en plan om det evt. videre forløb.

5) Den primære behandling vil typisk være psykoterapi, men hvis du har behov for det, har du også mulighed for lægesamtaler og behandling med medicin.

Starten på behandlingsforløbet

Behandlingen tager altid udgangspunkt i en grundig introduktionssamtale. Herefter lægger speciallægen og du i fællesskab en behandlingsplan og en tidsplan for selve behandlingen.

Selve behandlingen

Den primære behandling vil typisk være psykoterapi, men hvis du har behov for det, har du også mulighed for lægesamtaler og behandling med medicin. I mange tilfælde vil det være optimalt med en kombination. 

Det kan ofte være en god ide at inddrage din familie og/eller din arbejdsplads, men det er dig, der bestemmer.

Hos Traumeklinikken sætter vi en ære i altid at være opdaterede på den seneste nye viden om psykiatriske og psykoterapeutiske behandlingsformer. Det er speciallæger og psykologer, der forestår behandlingen.

 
Varighed

Behandlingens varighed er meget individuel, men et typisk psykoterapiforløb er mellem 12 og 30 samtaler á 45 minutters varighed. Der er ikke nogen max. grænse for antallet af samtaler. Dertil kan komme lægesamtaler mhp. medicinering. Disse er kortere samtaler og vil typisk være 1-2 gange om måneden.

Du kan altid kontakte os ved at ringe helt uforpligtende på telefon eller ved at sende en mail.

Afslutning af forløb

Det er vores erfaring, at nogle forløb slutter med, at man får meldt afbud/udebliver, og så får man aldrig bestilt en ny tid. Da der indgås en relation mellem os som terapeuter og dig som klient, har det betydning for os at vide, om du gerne vil afslutte helt, vil have en pause eller ønsker en ny tid. 

Vi vil derfor kontakte dig i løbet af nogle dage efter, at du har meldt afbud eller er udeblevet med henblik på en afklaring af det videre forløb. Du kan til enhver tid selv booke en ny tid.