Betalingsmuligheder

Når du modtager en faktura fra os er det forskellige betalingsmuligheder. Du kan betale med Mobilepay, de mest almindelige kort eller lave en bankoverførsel. 

Det er bedst at få afklaret betalingen på forhånd, så derfor skal du med mindre andet aftales, som patient afregner forud for en konsultation. På den måde kan du også, uden at skulle tænke på det økonomiske, komme til din konsultation og koncentrere dig om denne.

MobilePay er nem betaling via en app på din mobiltelefon. Hvis du ikke har MobilePay i forvejen kan den hentes via Appstore eller Google Play.

Hvordan overfører man?

Når du skal overføre til Traumeklinikken, logger du på MobilePay og indtaster beløb. Dernæst skal du vælge modtager. Her skal du blot indtaste følgende nummer: 52119412

På næste skærmbillede kan du vælge at indtaste en besked, hvor du skal indtaste de første seks cifre af CPR-nummeret på den person, der er tilknyttet.

Du kan også vælge at overføre beløb via bank. Reg 5501 Konto 6899724109. Har skal du være obs på at betalingen måske ikke er fremme før næste bankdag.